Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      У м.Луцьк відбувся семінар для рієлторів

      29 лютого 2012, 14:37 коментарів: 1 переглядів: 7563

      У м. Луцьк відбувся безкоштовний навчальний семінар для рієлторів, організований Волинським регіональним відділенням Асоціації фахівців з нерухомості України.

       

      Рієлтори  ознайомились зі змінами по оподаткуванню агенцій нерухомості при укладанні угод з купівлі-продажу та здачі в оренду нерухомого майна. Тему цю висвітлювала завідуюча відділом з ро”зяснювальної роботи та звернень громадян Луцької ОДПІ Пічугіна Олена Володимирівна.

       

      Тетяна Олексіївна Ариванюк – приватний нотаріус, кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного права та процесу юридичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки, член Волинського відділення Української нотаріальної палати розповіла про особливості посвідчення угод з нерухомістю та надала практичні поради.

       

      Також на семінарі були викладені останні новини в оцінці та визначенні вартості земельних ділянок різного цільового призначення, вартості житла (первинний та вторинний ринок), будинків, комерційних площ. Доповідачем цієї теми виступила Наталя Миколаївна Бутовець – експерт-оцінювач ТзОВ “Атлант”, член Українського товариства оцінювачів.

       

      В навчальному семінарі прийняло участь 30 фахівців ринку нерухомості Луцька та області. Учасники мали змогу отримати відповіді на свої запитання та  прийняли участь у невимушеному конструктивному діалозі. Після виступів спікерів, рієлтори прийшли до висновку про необхідність згуртування та об”єднання, навчання, створення єдиної бази ексклюзивних об”єктів та налагодження партнерських продажів.

       

      Серед рієлторів панувала тепла та дружня атмосфера, а деякі з них написали заяви на вступ до Асоціації фахівців з нерухомості України і готові до співпраці.

       

      Олена Колодницька

      Голова Волинського регіонального відділення АФНУ


       

      Коментарі