Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Сертифікаційні курси за програмою "Основи рієлторської діяльності"

      12 квітня 2011, 0:00 коментарів: 2 переглядів: 13460

      Вітаємо всіх слухачів VIII Сертифікаційних курсів "Основи рієлторської діяльності" при Київському учбовому центрі з успішним складанням іспитів та отриманням Свідоцтв!!! 

      В київському навчальному центрі при КМВ АФНУ відбулись восьмі навчальні курси за програмою "Основи рієлторської діяльності" в рамках програми АФНУ з добровільної Сертифікації своїх членів. 

      В VIII сертифікаційних Курсах прийняли участь 29 рієлторів,  із них 20 членів АФНУ з Києва, Івано-Франківська, Маріуполя, Тернополя,  Чернігова, серед них були, як досвідчені фахівці (деякі з них більш як з 10-річним стажем роботи в нерухомості), так і рієлтори, які тільки розпочали свій професійний шлях в нашому бізнесі. 

      Програмою викладання було передбачено вивчення необхідних матеріалів для використання його фахівцями ринку нерухомості в їх професійній діяльності. Серед викладачів Курсу були, як досвідчені професіонали Асоціації фахівців з нерухомості України, які кваліфіковано виклали матеріал з юриспруденції та законодавства, оподаткування при операціях з нерухомістю, маркетингу, PR-технологіям,  інформаційним системам та аналітики,  будівництва та архітектури, психології і  управління персоналом та інше. Також  були прочитані лекції з фінмоніторингу та оренди і управління нерухомим майном. Були відновлені лекції з іпотечного кредитування  та з сучасних інтернет-технологій і соціальних мереж.

      Програма, яка використовувалась на Курсі, була розроблена АФНУ та затверджена Фондом державного майна України. Курси були проведені в сучасній аудиторії, оснащеній всією необхідною технікою. 

      По завершенні Курсу, слухачі отримали Свідоцтва про те, що вони пройшли навчання і успішно склали іспит по професійній програмі внутрішньої сертифікації АФНУ. Члени АФНУ, які закінчили курси, отримають Сертифікати, які підтверджують кваліфікацію необхідну для проведення операцій з об’єктами нерухомості на території України з підписами голови фонду Держмайна України та президента АФНУ.

      Також слухачам було запропоновано заповнити анкети і оцінити рівень всіх викладачів. Практично в усіх анкетах була дана висока оцінка.

       Після закінчення курсів 6 слухачів подали заяви на вступ в АФНУ. 

      Президент АФНУ і Правління КМВ АФНУ висловлюють подяку викладачам Багріну Ю.М., Гарбузу В.А., Греніха Л.В., Гусельнікову А.С., Злидню С.А.,  Корчеву Д.Ю., Кудінову І.Є., Мима А.А., Наумець Н.А., Оганесяну А.П., Ставінозі Л.М. за проведення курсів на високому фаховому та професійному рівні.

      Наступні IX Сертифікаційні курси відбудуться восени 2011р.

                                                                           Комітет з навчання та сертифікації

      P4082743.JPGP4082751.JPG

      P4082746.JPG P4082782.JPG

      Коментарі

      • Злыдень Сергей

        Злыдень Сергей Анатольевич

        12 квітня 2011 в 13:01

        Сколько людей написали заявления на вступление?

        #
      • Злыдень Сергей

        Злыдень Сергей Анатольевич

        12 квітня 2011 в 22:55

        Как мне стало известно, после курсов написали заявления на вступления В АСНУ-- 8 человек!!! Вот это отлично, значит курсы востребованы и АСНУ тоже.

        #