Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Из цикла "Новости партнеров АСНУ": Национальная Ассоциация Риэлторов США: Цены на новое жилье падают, а ипотеку банки выдают под 4% годовых сроком на 30 лет...

      11 лютого 2012, 18:01 переглядів: 4612

      mo_vissi1.JPG

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Більше чотирьох років пройшло з того часу, як у США обвалився ринок житла. Але він і досі не може оговтатися. Найгірша ситуація спостерігається у Каліфорнії, Неваді та Флориді, де банки забирають і продають з аукціону найбільшу кількість житла.

      Мо Віссі є президентом Національної Асоціації Ріелторів.

      «Я бачив злети і падіння, але такого як сьогодні в моєму житті ще не траплялося», - пригадує він.

      Попри складне відновлення, Віссі все ж не втрачає оптимізму:

      «Ми тільки починаємо процес відновлення. І більшість економістів вам скажуть, що у Флориді він триватиме два, три, чотири або 5 років».

      Втім, це досить обережний оптимізм. Адже мільйони американців ледве виплачують позичку на будинок, за який вони винні більше, ніж його нинішня ринкова вартість. Віссі вважає, що уряд США повинен допомогти таким домовласникам навіть попри те, що кандидати у президенти від Республіканської партії пропонують не втручатися у ситуацію. Колишній губернатор штату Массачусетс Міт Ромні переконаний, що уряд повинен просто не заважати.

      «Я думаю так: ви визнаєте проблему, берете на себе усі втрати, а люди просто починають життя знову. По-новому також починають працювати банки», - вважає Ромні.

      Віссі не погоджується, хоча й схвально відгукується про те, що республіканські претенденти зосереджують увагу на проблемах з житлом.

      «Вони повинні говорити про те, як дати американцям можливість отримати фінансування на покупку нового житла. Вони повинні говорити про те, як спростити процес, коли банк забирає у людей житло. І ми намагаємося винести це питання як одне з основних у переддень виборів у США», - говорить він.

      Попри те, що у грудні попит на нове житло зменшився, каже Віссі, у цілому тренд на цьому ринку є позитивним. Зростає продаж на вторинному ринку житла, наростають темпи спорудження нових будівель. А відсоткова ставка ще ніколи не була настільки низькою.

      Джерело: inside_bg_logoVOA.png

      Коментарі