Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Піреус Банк в Україні отримав чергове підтвердження найвищого рейтингу надійності вкладів

      27 жовтня 2011, 0:00 переглядів: 7240

      Національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» провело оновлення рейтингу надійності банківських вкладів. Згідно останніх даних за вересень 2011 р. рейтинг Піреус Банку підтверджено на рівні попереднього місяця з найвищою оцінкою «5». Піреус Банк в Україні утримує найвищий рейтинг надійності банківських вкладів з моменту заснування рейтингу, тобто з березня 2009 року. За даними вересня найвищий рейтинг від агентства «Кредит-Рейтинг» отримали всього 8 з 91 банку, що пройшли оцінювання.

      Депозитні рейтинги банків характеризують можливість фінансових установ вчасно й у повному обсязі виконати взяті на себе зобов`язання щодо повернення банківських вкладів протягом найближчих 12 місяців з дати публікації рейтингу.

      «Піреус Банк стабільно утримує показник надійності вкладів на найвищому рівні, що свідчить про стабільність роботи банку та виваженість його політики управління активами і пассивами з моменту приходу європейської банківської групи Piraeus Bank Group в Україну, – відзначив голова Спостережної ради АТ "Піреус Банк МКБ" Янніс Кіріакопулос. – Нещодавно наш банк збільшив статутний капітал майже удвічі до 1,628 млрд грн., завдяки чому ми маємо одні з найвищих показників ліквідності та достатності капіталу серед банківських установ, що здійснюють діяльність в Україні».

      Yannis_Photo_1_.jpg 

      Янніс Кіріакопулос, голова Спостережної ради АТ "Піреус Банк МКБ": "Нещодавнє збільшення статутного капіталу банку до 1,628 млрд грн., дозволяє нам мати один з найвищих показників ліквідності та достатності капіталу серед банківських установ, що здійснюють діяльність в Україні».

      Депозитний рейтинг банків оновлюється агентством «Кредит-Рейтинг» щомісяця. Агентство підтримує всі опубліковані рейтинги в актуальному стані, використовуючи інформацію, одержувану від банків у межах договірних відносин з ними.Інформація про поточні рівні рейтингів банківських вкладів є доступною на сайті агентства. Під час визначення й подальшого моніторингу рейтингів депозитів агентство аналізує поточну ліквідність банку, структуру й концентрацію ресурсної бази, концентрацію та якість активів, збалансованість активів і пасивів за строками до погашення, чутливість банку до несприятливих комерційних, фінансових і економічних умов, наявність доступу до зовнішніх джерел фінансування й ступінь залежності від них.

      Читати детальніше про рейтинг вкладів

      Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.


      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Андрій Сахно
      тел./факс: +38(044)495-8888
      e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua

       

       

      Коментарі