Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо спрощення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень)

      15 грудня 2011, 12:45 переглядів: 5778

      На засіданні Комітету зазначалося, що проект (реєстр. №9372) спрямований на вдосконалення та спрощення процедури державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Зокрема, передбачається можливість подання документів на державну реєстрацію прав як у паперовій, так і в електронній формі. Пропонується також запровадження надання витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно як органами державної реєстрації прав, так і нотаріусами. Передбачена й можливість отримання витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно особам, які мають речові права на чуже нерухоме майно, а також інформації про наявність іпотеки та обтяжень речових прав на нерухоме майно. Законопроект містить положення про звільнення фізичних та юридичних осіб від сплати державного мита при проведенні державної реєстрації прав, які виникли та зареєстровані до 1 січня 2012 року. Визначено і порядок взаємодії органів державної реєстрації прав з органами державної виконавчої служби та нотаріусами. 

      Члени Комітету вважають, що реалізація положень проекту сприятиме, зокрема, належному захисту речових прав фізичних та юридичних осіб на нерухоме майно, гарантованих Конституцією України, сприятиме нормалізації роботи ринку нерухомого майна тощо.

      На основе источника: portal.rada.gov.ua

       

      Коментарі