Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      ГНСУ продлила график работы своих отделений на период перерегистрации плательщиков единого налога

      12 січня 2012, 23:23 переглядів: 4541

      Руководством Государственной налоговой службы Украины (ГНСУ) принято решение внедрить продленный рабочий день на весь период перерегистрации плательщиков единого налога. Об этом сообщает пресс-служба ведомства.

      До 25 января 2012 года налоговые органы будут работать в будние дни до 20:00, в субботы - до 16:00 (выходной - воскресенье).

      Специалисты налоговой обращают внимание, что перед визитом к инспектору не всем предпринимателям-"упрощенцам" необходимо предварительно обращаться к государственному регистратору за получением выдержки из Единого реестра. До 25 января такая потребность есть только у тех плательщиков, кто только что зарегистрировался или изменяет вид деятельности по КВЭД.

       

      Подати заяву про перехід на спрощену систему оподаткування можна до 25 січня
      12.01.2012 | 18:21
      Прес-служба Міністерства фінансів

      До Міністерства фінансів надходять запити щодо термінів реєстрації платників єдиного податку. У зв’язку з цим Управління комунікацій (Прес-служба) повідомляє наступне.

      Відповідно до п.п. «г» п. 5 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності» № 4014-VI вiд 04.11.2011, якщо суб’єкт господарювання (як юридична, так і фізична особа - підприємець) вирішить стати платником єдиного податку з 1 січня 2012 року, незалежно від того, на якій системі оподаткування він перебував у 2011 році, він може це зробити, подавши відповідну заяву не пізніше 25 січня 2012 року.

      Окрім того, суб’єкти господарювання, які в 2011 році працювали на єдиному податку або на фіксованому патенті та мають на руках Свідоцтво платника єдиного податку або Патент про сплату фіксованого податку, зможуть замінити свої нинішні документи на нове Свідоцтво платника єдиного податку протягом півроку – не пізніше 1 червня 2012 року.

      Варто зауважити, що у поданні щорічної заяви про обрання спрощеної системи оподаткування до 16 грудня 2011 року необхідності не було. Оскільки вищезгаданим Законом визначено особливі правила, за якими з 1 січня 2012 року реалізується бажання стати платником єдиного податку, - подається заява не пізніше 25 січня 2012 року.

      Свідоцтво платника єдиного податку тепер видаватиметься безстроково (раніше видавали строком на 1 рік) та, як і раніше, безоплатно, протягом 10 календарних днів після подання заяви.

       джерело: Урядовий портал

      Коментарі