Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Кредити Піреус Банку для малого та середнього бізнесу стають доступнішими

      3 лютого 2012, 19:40 переглядів: 4375

      З 1 лютого 2012 року бізнес-клієнти Піреус Банку в Україні відчули переваги вигідної цінової пропозиції за кредитними продуктами банку, адже ставки фінансування у національній валюті знижені на 2% річних.

      Відтепер представники малого та середнього бізнесу отримали можливість залучати фінансування за програмами «Кредитний пакет» та «Смарт Овердрафт» під 20% річних у гривнях. «Обидві пропозиції маскимально враховують потреби малого та середнього бізнесу для поповнення обігових коштів», – зазначив керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні Павло Груша.

      «Кредитний пакет» – це оптимальне поєднання зручних форм фінансування: кредитної лінії та овердрафту, адже клієнт має можливість самостійно обирати їхнє співвідношення; фінансування можна отримати у сумі до 80% від вартості майна на строк до 12 місяців.

      «Смарт Oвердрафт» передбачає надання фінансування для покриття коротких розривів між надходженнями на поточний рахунок клієнта та необхідністю здійснювати платежі по рахунку. При цьому, вимоги до забезпечення є дуже гнучкими: відсутнє зобов’язання щомісячно погашати заборгованість, овердрафт надається у розмірі до 60% середньомісячних чистих надходжень на поточний рахунок. Крім того, всі надходження на рахунок автоматично зменшують кредитну заборгованість. Заставою може виступати нерухомість, рухоме майно та 100% товарів в обороті.

      Павло Груша, керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні:

      Павло Груша, керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні: "Залучити кошти на поповнення обігового капіталу у формі кредитних ліній та овердрафту у Пыіреус Банку можливо за відсотковою ставкою в розмірі 20% річних, що є однією з найкращих пропозицій на ринку"

      «Співпраця з бізнес-клієнтами та надання їм фінансування є пріоритетним напрямком діяльності Піреус Банку в Україні. Враховуючи стабілізацію вартості гривневих ресурсів на міжбанківському ринку та потребу клієнтів у залученні більш дешевих кредитних коштів, банк прийняв рішення знизити відсоткові ставки за кредитами у гривні, – відзначив Павло Груша. – Наразі залучення коштів на поповнення обігового капіталу у формі кредитних ліній та овердрафту можливе за відсотковою ставкою в розмірі 20% річних, що є однією з найкращих пропозицій на ринку».

      Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55,6 млрд євро і регуляторним капіталом 3,1 млрд євро (станом на 30.09.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 22.12.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22 грудня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Андрій Сахно
      тел./факс: +38(044)495-8888
      e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua

      Коментарі