Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Львівське Регіональне відділення АФНУ провело семінар

      14 лютого 2012, 10:12 переглядів: 4003

      10 лютого у Львові Регіональне відділення АФНУ організувало дуже важливий захід для всіх рієлторів - семінар на тему: "Зміни в законодавстві по оподаткуванню агенцій нерухомості при укладанні угод з купівлі - продажу або здаванні в оренду нерухомого майна та земельних ділянок різного цільового призначення".

       

      В цьому році вступило в дію дуже багато законодавчих змін, і податкових в тому числі, знання яких стало просто необхідністю для професійної діяльності рієлторів.

       

      Семінар відвідали агенти з нерухомості та представники майже всіх відомих Агентств нерухомості, що працюють у Львівському регіоні.

       

      Основні питання, на які відповідали фахівці:

      1. Оцінка нерухомого майна. Експерт-оцінювач, пан Олег Северин, розповів про особливості експертної оцінки та її оптимізацію для заключення угод купівлі продажу.

      2. Іпотечне кредитування. Представники Львівського відділення ПАТ "Фольксбанк"представили матеріали по іпотечному кредитуванню та реалізації заставного майна.

      3. Страхування нерухомого майна. Йшлося про можливість та необхідність страхувати нерухоме майно під час купівлі-продажу, особливо, здавання його в оренду.

      4. Фінмоніторинг. Представник Державної служби фінансового моніторингу України у Львівській області, пан Петро Комар, говорив про необхідність проходження навчанння та реєстрації для всіх агентів з нерухомості, не залежно від їх юридичного статусу. Це викликало у всіх слухачів семінару масу запитань та нарікань, стосовно ціни навчання - 1800,00 грн. за два дні - зокрема.

      5. Представник Пенсійного фонду, пані Данильців, надала роз'яснення щодо відрахувань, які лишились, практично, не змінними, в Пенсійний фонд та періодичність здавання звітностей.

      6. Самою плідною була співпраця всіх, без винятку, слухачів семінару з двома представниками податкової служби. Задавалося багато питань щодо практичного застосування нового податкового законодавства України та були отримані вичерпні відповіді.

      Взагалі семінар пройшов дуже плідно з хорошим двостороннім діалогом. Всі учасники семінару отримали масу нової корисної інформації та оцінили рівень проведення робочого семінару, як дуже високого класу.

      Фотогалерея

      Коментарі