Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Піреус Банк в Україні підвищив відсоткові ставки за депозитами у гривні для приватних клієнтів

      11 березня 2012, 15:23 переглядів: 4913

      З 5 березня 2012 року Піреус Банк підвищив ставки за строковими депозитами у гривні для приватних клієнтів на 0,5-1%. Зокрема, ставки за депозитом «Стандартний» строком на 12 місяців зросли на 1% річних до 17%-17,5% річних у залежності від суми вкладу. Ставки також підвищено за депозитами «Пенсійний» (до 18% річних на строк 12 місяців), «Відсотки наперед» (до 14,75% за розміщення на 6 місяців) та «Бери вище» (до 20% річних).

      Таким чином, за внесками у національній валюті клієнти Піреус Банку відтепер можуть одержати до 20% річних, у доларах США – до 10% річних та в євро – до 8% річних.

      Піреус Банк також пропонує покращені умови розміщення коштів для існуючих клієнтів. Так, клієнт, який є власником пенсійного рахунку у банку, або клієнт, який раніше відкрив депозит «Різдвяний настрій», отримає підвищену ставку за депозитом (на 0,5% річних). Крім того, при розміщені вкладу на суму 350 тис. грн. та більше відсоткова ставка за депозитами «Стандартний» та «Пенсійний» підвищується на 0,5% річних.

      Лінійка депозитів Піреус Банку розроблена таким чином, що клієнти банку мать можливість обрати саме той вклад, який найбільше відповідає їхнім потребам:

      • ощадний рахунок з підвищеними відсотковими ставками та можливістю зняти кошти будь-коли;
      • класичний строковий депозит з виплатою відсотків у кінці строку або щомісяця;
      • депозит з виплатою відсотків наперед;
      • депозит з відсотковою ставкою, яка зростає щомісяця.

      «Ми уважно стежимо за тенденціями ринку і завжди намагаємось пропонувати нашим клієнтам найкращі умови, що дозволяє задовольнити потреби найвибагливіших вкладників. Розміщуючи вільні кошти на строкових рахунках у банку з найвищим рейтингом надійності депозитів, клієнти примножують свої кошти і захищають їх від знецінювання», – розповів заступник директора департаменту роздрібного бізнесу в Піреус Банку Україні Олександр Гниленко.

      Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу в Піреус Банку Україні:

      Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Розміщуючи вільні кошти на строкових рахунках у Піреус Банку, що має найвищий рейтинг надійності депозитів, клієнти примножують свої кошти і захищають їх від знецінювання"

      2 березня 2012 р. Піреус Банк отримав чергове підтвердження найвищого рейтингу надійності депозитів (оцінка «5») від найбільшого в країні рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг». «Надійність – одна з головних переваг розміщення депозиту у Піреус Банку», – сказав О. Гниленко.

      Детальну консультацію щодо оновлених відсоткових ставок можна отримати, звернувшись у будь-яке з відділень банку, зателефонувавши до Контакт-центру (0 800 30 888 0) або надіславши запитання через форму зворотного зв'язку на сайті банку.

      Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55,6 млрд євро і регуляторним капіталом 3,1 млрд євро (станом на 30.09.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 02.03.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Андрій Сахно
      тел./факс: +38(044)495-8888
      e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua

      Коментарі