Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Українці, що працюють не за місцем реєстрації, можуть опинитися поза законом

      22 травня 2012, 17:50 переглядів: 3781

      Ініціатор законопроекту № 9289, яким внесені зміни в закон "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", - депутат з фракції Партії регіонів Володимир Олійник. Згідно з документом, за схвалення якого проголосували 250 депутатів при мінімально необхідних 226, в Україні вводиться реєстраційний облік місця проживання та перебування фізичних осіб.

      Як повідомляє ЮрЛіга, до переліку осіб, місце перебування яких має бути обов'язково зареєстровано, входять: люди, що знаходяться більше місяця за межами адміністративно-територіальної одиниці, де зареєстровано їх місце проживання, люди, які мають накладені судом майнові зобов'язання, громадяни, що призиваються на строкову військову службу або беруть участь у судовому процесі.

      Як зазначено в законопроекті, реєстрація місця проживання чи місця перебування особи - це внесення відомостей про місце проживання або місце перебування із зазначенням одної адреси житла особи або адреси спеціалізованої соціальної установи, установи соціального обслуговування і соціального захисту, військової частини у визначені цим законом документи та до реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування осіб в Україні.

      Закон передбачає необхідність реєстрації новонароджених їх батьками протягом місяця з дня державної реєстрації народження.

      Громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в країні, зобов'язані протягом десяти днів після прибуття до нового місця проживання зареєструвати місце проживання.

      Облік громадян України, які проживають за її межами, ведеться закордонними дипломатичними установами України в установленому Міністерством закордонних справ порядку.

      У разі зміни адреси проживання громадянин або його законний представник повинні письмово повідомити про це орган реєстрації протягом десяти днів.

      За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

      Коментарі