Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      Довгостроковий кредитний рейтинг Піреус Банку в Україні підтверджено на рівні uaA

      4 липня 2012, 14:20 переглядів: 3655

      За повідомленням агентства «Кредит-Рейтинг», позичальник з рейтингом uaА характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками. Прогноз «стабільний» вказує на відсутність передумов для зміни рейтингу протягом року. У ході аналізу агентство використовувало фінансову звітність банку за 2010-2011рр. та за 1й квартал 2012р., а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

      Агентство відзначає, що серед факторів, що вплинули на підтвердження високого кредитного рейтингу Піреус Банку, основними є наявність підтримки з боку основного акціонера - одного з найбільших банків Південно-Східної Європи Piraeus Bank S.A., високі показники ліквідності і збалансованість активів та пасивів за строками до погашення, зростання рівня резервування по активним операціям, а також наявність відносно дешевої ресурсної бази, що дозволяє підтримувати конкурентні позиції на фінансовому ринку.

      В'ячеслав Коваль, в.о. Голови правління Піреус Банку в Україні: «Підтвердження високого кредитного рейтингу банку є відображенням виваженої політики щодо кредитування»

      «Підтвердження високого кредитного рейтингу банку є відображенням виваженої політики щодо кредитування, а також активної роботи по залученню ресурсів. Завдяки цим факторам банк зберігає високий кредитний рейтинг вже впродовж 4-х років», - відзначив в.о. Голови правління Піреус Банку в Україні В'ячеслав Коваль.

      Крім того, агентство підтвердило рейтинг надійності депозитів Піреус Банку на рівні "5" (найвища надійність). Як відзначає агентство, даний рейтинг означає мінімальну чутливість банку до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних чинників. Імовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів протягом найближчих 12 місяців з моменту публікації рейтингу дуже низька, повідомляє «Кредит-Рейтинг». Піреус Банк в Україні зберігає найвищий рівень надійності депозитів з березня 2009 року.

      Довідка. Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 47,5 млрд. євро і власним капіталом 3 млрд. євро (станом на 31.03.2012 р.). Заснований у 1916 р. Піреус Банк здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, на Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банк (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

      Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 837 млн. грн.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Катерина Калиновська
      Тел.: +38(067)688-62-14
      e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua

      Коментарі