Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      LZ_logo_2014.jpg

      _________________.jpgIMG_f8d3a588253a7a1a175141aad3695ac3_V.jpg



      В законопроекте о рынке земель учли меньше половины предложений

      12 січня 2012, 10:23 переглядів: 4569

      Голова Верховної Ради України Володимир Литвин доручив профільному парламентському Комітету остаточно опрацювати текст законопроекту про ринок земель для винесення його на розгляд парламенту у другому читанні.

      У середу Голова Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Григорій Калетнік поінформував керівника парламенту про завершення роботи над пропозиціями до цього законопроекту і про готовність до передачі документу на розгляд народних депутатів.

      За словами Г.Калетніка, під час підготовки законопроекту до другого читання до Комітету надійшло 1035 пропозицій, з яких враховано 411. При цьому 55 відсотків поправок, схвалених Комітетом, надійшли від представників опозиції, 45 відсотків - від представників більшості.

      Голова Верховної Ради України доручив Голові профільного Комітету завершити роботу над порівняльною таблицею до законопроекту та іншими супроводжувальними документами. В.Литвин також доручив Головному юридичному управлінню Апарату Верховної Ради України опрацювати законопроект на предмет відповідності чинному законодавству та завершити остаточну підготовку тексту документу для розгляду у другому читанні.

      Голова Верховної Ради України також запропонував оприлюднити текст законопроекту перед його розглядом у другому читанні для ознайомлення з документом широкого кола громадськості.

       пресс-служба ВР

       

      Напоминаем, что на сайте АСНУ тема Земельного Законодательства рассматривалась в следующих публикациях:

      Парламент принял закон, по которому без присвоения кадастрового номера землю отдать в залог нельзя

      101025_news.jpgВерховная Рада приняла во втором чтении и в целом Закон "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно усиления контроля за заключением договоров залога и ипотеки земельных участков и прав на них"

      Мораторий по продаже земли продлен до 1 января 2013 года.

      zemlya.jpegВерховная Рада приняла закон о продлении моратория на куплю-продажу земель сельскохозяйственного назначения до 1 января 2013 года.


      Рада може продовжити мораторій на продаж землі

      zemlya.jpeg У Верховній Раді зареєстровано законопроект N 9586 від 13 грудня, який передбачає продовження до 1 січня 2013 року дії мораторію на купівлю-продаж або відчуження земельних ділянок і зміну цільового призначення земель сільськогосподарського призначення.

       

      Верховна Рада України прийняла за основу законопроект про ринок земель

      101025_news.jpgПроектом (реєстр. №9001-д) пропонується, зокрема, встановити хто є суб´єктами ринку земель сільськогосподарського призначення придатних для ведення товарного сільськогосподарського виробництва….

       

      и в обсуждении: Дмитрий Корчев  О земельной реформе.

        

       

       


      Коментарі